Produkty pro olivový kotel (14)

Horký Fondant

Horký Fondant

Mléko a smetana z pasterizovaného kravského mléka (původ Francie), Sůl, Mikrobiální koagulant, Mléčné a zrající kultury, Zpevňující látka: chlorid vápenatý. Rokoko Alergeny Mléko a výrobky na bázi mléka (včetně laktózy a mléčné bílkoviny) Naše produkty nejsou označeny jako GMO v souladu s nařízeními 1829/2003/ES a 1830/2003/ES. Dodržujeme nepřítomnost GMO v limitu 0,9 % v souladu s evropskými nařízeními 1829/2003 a 1830/2003. Potvrzení o ionizaci Certifikujeme, na základě záruk a certifikátů získaných od našich dodavatelů, že naše produkty, ingredience a aditiva: nejsou předmětem ošetření ionizací v souladu s vyhláškou č. 2001-1097 ze dne 16.11.01. Analýza na: 100g Tuky: 31,6g Bílkoviny: 16,3g Cukr (g): 0,5 Sodík (mg): 1,2g Energie Kcal: 351 Energie KJ: 1454 Formát: Kulatý Hmotnost: 300g Balení: Fólie na keramickém podkladu Přepravní balení: Karton Teplota skladování: +2°C/+8°C
Vanilka

Vanilka

Vanilka je bohatá na antioxidanty, které pomáhají bojovat proti volným radikálům v těle, čímž snižují poškození buněk a předčasné stárnutí.
KOŘENÍ

KOŘENÍ

Můžeme vám nabídnout směs koření pro uzeniny. Ale také: Bourbon vanilkové lusky Bourbon vanilková zrna Bourbon vanilkový prášek Bourbon vanilkový extrakt Tahitské vanilkové lusky
Plněné vinné listy

Plněné vinné listy

Množství balení: 12 x 400g Číslo položky: 41055 Gramy: 400g
Pánev

Pánev

Pánev Složení: Hliník
Krém

Krém

Odkaz s nejvyšší koncentrací aktiv v naší nabídce! Vybrali jsme specifické květiny pro jeho výrobu, skuff, který ho tvoří, je pomalu zahříván, tvarován a ručně modelován do podoby TempleBall. Optimální teplota pro řezání 25–30 °C Tip na řezání / detaily Vytvořte malé Templebally ručně při pokojové teplotě a poté zabalte do rostlinné celofánové fólie. Variace textury V závislosti na datu výroby Temple Ball se textura může mírně měnit a zpevnit, stačí zahřát jádro na 25–30 °C, abyste získali texturu vhodnou pro detaily. SKLADOVÁNÍ Typ skladování Vakuově, aby se uchovaly terpeny. Optimální teplota skladování 15–20 °C Místo skladování Vyhněte se kontaktu se světlem, vlhkými oblastmi, příliš velkým teplotním výkyvům a vystavení vzduchu. Hlavní kanabinoid: CBD Celkem 24,29% Vedlejší kanabinoid: CBG Celkem 0,40% Vzhled: Tmavě hnědá Textura: Měkká/Tučná Klasifikace produktu: Kolekce Filtrační síťka: 120 mikronů Typ tlaku: Ručně tvarováno Balení: Temple Ball 250 g v rostlinném celofánu Základní odrůda: Futura 75 Francouzská analytická laboratoř: Test-CBD
Uzená Pálivá Paprika

Uzená Pálivá Paprika

Benefity: uzená paprika dodává hlubokou a bohatou chuť všem pokrmům. Může být použita místo sladké červené papriky, když chcete přidat pikantní nádech do vašeho jídla, nebo místo kousků kajenského pepře či chilli. Uzená paprika je vyráběna jako ostatní paprikové prášky z paprik, které jsou uzené, sušené a mleté na prášek. Tento proces dodává barvu a chuť. Barva se může pohybovat od lehce červenooranžové po tmavě červenou a chuť může být cokoliv od hořké teplé po sladkou teplou. Použití: uzená paprika se běžně používá v pokrmech jako je guláš, pomalu vařený pokrm z červeného masa se zeleninou, cibulí, bramborami a zakysanou smetanou na vrchu jako finální prvek. Je dobrý nápad zahřát koření s trochou olivového oleje po dobu méně než jedné minuty na nízkém ohni, aby se uvolnila jeho přirozená chuť. Balení: 125g, 250g a sypané
Skořice (Nakrájená)

Skořice (Nakrájená)

Kategorie: Jednotlivé koření Chuť a aroma: Velmi jemné, příjemně sladké aroma s bylinně-dřevitým nádechem a tóny hřebíčku. Použití: Cejlonský skořicový prášek pochází ze Srí Lanky a získává se z kůry skořicovníku. Jeho vůně a chuť jsou jemnější a výrazně mnohovrstevnatější než u levnějšího čínského Cassia skořice a obsahuje až 400krát méně kumarinu, který je považován za zdravotně problematický. Nakrájená skořice (2-7 mm) je velmi vhodná pro přípravu vlastních čajových kreací. Složení: Skořice Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, hořčice a celeru. Obsah: 30 g v plechové dóze
Houbu

Houbu

I když se nedají jíst, existuje mnoho lidí, kteří sbírají naše houby a umisťují je do svých zahrad.
Chuť tabáku

Chuť tabáku

Dvě Jablečné Aroma, Dvojité Jablečné Aroma, Cappuccino Aroma
Jedna Dolcerina

Jedna Dolcerina

Slaný karamel... Na mazání nebo jako poleva na dezerty, je to tak dobré! nutriční hodnoty na 100 g energie(kcal)= 437 energie(Kj)=1822 tuky(g)= 30 z toho nasycené mastné kyseliny(g)=19 sacharidy(g)=40 z toho cukry(g)=40 bílkoviny(g)=1.2 sůl(g)=0.3 Stav: Nové INGREDIENCE: Cukr, smetana 35 % MG, máslo* poloslané 18 %, mléčná čokoláda BARRY Čistá hmotnost: 210 g Původ: Korsika
Čokoládová mousse

Čokoládová mousse

šlehané máslo s ultra jemnou a rozpustnou pěnou, jeho složení je přizpůsobeno pleti obličeje. Čokoládová pěna vás potěší jak svou texturou, tak složením, přirozenou vůní kakaa nebo barvou, která zvýrazní váš tón pleti.
Přírodní černé olivy

Přírodní černé olivy

Přírodní černé olivy 450 g čisté hmotnosti 12 ks na tácu
Hrozen list

Hrozen list

Čerstvý vinný list bez semen